A SZÜLÉS UTÁNI ELSŐ HETEK LELKI NEHÉZSÉGEIRŐL
ÉS egyebek mellett A SZÜLÉS UTÁNI DEPRESSZIÓRÓL

azaz…

Manapság olyan világban élünk, ahol a társadalmi elvárásoknak való megfelelés óriási erővel bír, hiszen minden azt szuggerálja, hogy tökéletesnek kell lennünk. Tiszta lakás, vonzó külső, boldog család, anyagi jóllét. Mindezekbe nem férnek bele a napi problémák, a kisebb-nagyobb nehézségek, nem is beszélve a lelki gondokról. A baba megszületésével az anya szinte azonnal kikerül a középpontból, és már senkit nem érdekel, hogy mi van vele.

Beleolvasok a könyvbe…>>>

A gyermekvállalás előtt álló szülők csak félig vannak tisztában a baba megszületése után rájuk váró feladatokkal. Nagyon sok mindenről nem tudnak, mert a teljes körű felvilágosítás e körben valahogy mindig elmarad. Pedig mindannyian, akik már átéltük a szülővé válás rögös útját tudjuk, hogy talán könnyebb lett volna, ha valaki őszintén elmondja előre, hogy mi vár ránk. Sok könnyet és nehéz pillanatot spórolhattunk volna meg – különösen anyaként, ha felkészülünk előre az olyan körülményekre valamint lelki nehézségekre, amelyek minden elsőgyermekes családban a szülés utáni első napokban-hetekben szinte biztos, hogy felmerülnek.

Ez a mostani könyv egyfelől ebben siet a leendő szülők segítségére. Ledöntve a tabukat őszintén bemutatom a szülés utáni első időszakban rájuk váró feladatokat és az érzelmi labilitás okait.

Rendelés leadható itt…>>>

A könyv második felében pedig egy még inkább tabunak számító kérdéskört boncolgatok, mégpedig a szülés utáni depressziót. Mindenki tudja, hogy létező problémáról van szó, de sajnos nem illik róla beszélni. Pedig számos édesanya gyötrődik, és fojtja magába lelkének legsúlyosabb terheit. Hadat üzenve a társadalmi képmutatásnak őszintén és nyíltan vallanak most az édesanyák az átélt lelki nehézségekről, érzelmekről, vívódásokról. Feltárom az idevezető okokat, a tüneteket, elhatárolva az egyéb hangulatváltozásoktól és segítségképpen bemutatom ebből a nehéz és nyomasztó lelki állapotból való kiutat.

MEGRENDELEM a MAMAZiZi című könyvet…>>>

A hozzászólások le vannak tiltva.